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PARTIES ) 
TO ) 

DISPUTE:) 

QUBSTIONS 
AT ISSUE: 

Transportation-Cosrsnnication Employees union 
and 

Gulf, Mobile and Ohio Railroad Company 

1. Due to his position being abolished, J. L. &earn, in 
order to retain his protected employee status, was 
forced to displace on a position requiring a change in 

residence. Did Carrier violate Article III, Section 1 
when it refused to allov him moving expenses and five 
days' pay in making transfer to his new position? 

2. Does Article IV, Section 1 apply with respect to an 
employee who is forced to vacate his regularly assigned 
position by reason of its abolislssent and thus is forced 
to displace on a lower rated position and/or accept a 
place on the extra list? 

OPINION The facts are not in dispute. Carrier abolished Beam's 
OPBMBD: regular position. He exercised his seniority and displaced 

another employee in his seniority district. This is neither 
a technological, organizational nor operational change within the meaning 
and intent of Section 1 of Article III of the February 7, 1965 Mediation 
Agreement. Since the change is neither tdchnological, organizational nor 
operational, no moving expenses are allowable. This is in accordance with 
the Interpretations of November 24, 1965 of said Article III. 

It is stipulated on the record that the claimant should be 
compensated in compliance with Article IV, Section 1, and that the request 
for five days' pay in making the transfer is withdrawn. 

The answer to Question 1 is that the Carrier did not 
violate Article III, Section 1 of the February 7, 1965 Mediation Agree- 
ment and that, therefore, the claimant is not entitled to moving expenses 
for the reasons set forth in the Cpinion. 

No answer to Question 2 is required in view of the StiPdS- 

tion also set forth in the Opinion. 
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