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PARTIES ) The Atchison, Topcka and Sante Pe Railway Company
10 )] and
DISPUTE )  DBrotheribood of Reilvay and Steauship Clerks, Freizht
Handlers, Express and Station Employes
QUPS”“
ISSLE: Is it a zreguivement of Article IXI of ¥ediation

Agrecment, Case No. A~7123, dated TFebruary 7, 19§63,

and the Interpretations therveof, dated Novenbar 24,

1965, that the Brotherheod of Railway and Steamship

Cl_L“s, Treight Handlers, Express and Station Em~

ployes is required to enter into an implermznting

agrcemant with The Atchison, Topzka and Santa Fe

Railway Cowpany to provide for the transfer of

surplus off-in-force~reducticn protected Croup 3

station clerical employes from Corwith, Illinois,

to verious points on the Santa Fe System where nsed

for their service exists?

OPINION
CF BOARD: Dua to changes iInaugurated by the Republie Carleading and

Distributing Company and Clipper Carlcading Company in

hendling their own freight, a larze surplus of protected

Group 3 station clerical employzes were acquired by the

Carrier. The Organizaticn, aware of the cost involived to
the Carrier, consented to execute an implementing agreement on September
23, 1965, despite the Organization's allegation of the "absence of any
technologlcal, operational or organizational changes.!

Thereaftexr, on April 7, 1966, the Carrier again served a
notice on the Organization recuzsting it to enter Iinto another Imple-
wenting agreezant predicated on the surplus of protected Group 3 statien
clerical employees at Corxwith. The Organization, In substance, refused
to enter into such implementing agreemant on the ground, as previously
mentioned, that the Carrier was not involved in any technolegical,
operat101a1 and organizational changes.

At this juncture, we belisve it would be materizlly helpZul
to set forth an agreed upon position by the parties herein. Thay recognize
that some confusion may have inadvertently developed due to the initial "
haste in the preparation of the February 7, 1985 Agreemsnt, resuiting
in a careless combinaticn of two separate provisionms within article III,
Section 1. They are, tharefore, in accord that a more careicl phraseolog
of the conjunctive thought expressed thercin would indicate that Carriers
need not be engzaged in a technological, operatioral and organizational
change in order to require Organizations to enter into an implemanting
agreement. Hence, it is accepted that the arrier shzll have the rTicht
to transfer work and/or transfer employecs throughout the system, where



such do not regquire
the protective benciit

was not involved in a technolozica
hange, necessarily must be rejccte
irected at the last sentence conteained in Sccition
¢ Cariier's reason for transferring theosc gurplug @md
on a nead to ”Drovide a force adegunte to wmeet the Ca
n atter phrase was originally contained in
reement of September 25, 1964, It dis, furthormore, w
that a2 prima facie case for such nced hag becn
Hence, there is imposed upon the QOrganization an obl
such an im nenting agreement In substance, the Cary
the ;ecoxd barren of any chellenge by the Organizeti
the Carller s need for such force.
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In our view, having disposed of the question assocl
with the technological; operational and organizational ch
Carrier has demonstrated a requirement for an adequate f
the Organization, under the facts alleged herein, is re
iato an implementing agreement.

Award

The question is answered in the affirmative.
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L /bhrray M. Rehman
’// Neutral Member
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Dated: Washington, D. C.
’ March 7, 1969 _ A -



