
PAXTIES ) 
TO ) 

Conpany 

QUESTION 
AT ISSUE: Whether or not in detcrrkning base period exzzir.;; 

under Section 2 of Article IV, corr.pens;tioz ec-rn,zd 
by waiters as Business Car Attendants is to ‘cc in- 
cluded. 

O?IXION 
OF BOARD: Claimnts, protected enl>loyees, perfor%2d s2rvice as 

attendants on private business cxs assi:,xd :J high 
Carrier Officials. Positions on tikse cazs are lot 

covered by the Scope Rule of the Ageemnt between the per-tics. Con- 
pensation earned while working OR these csrs is used Ln rz??kir,g up Cicixcnts' 
mxthly guarantee under the term of the ~~br-w.ry 7 Agrecrrzx, .buz such 

compensation is not used in determiinin~ that guarantee, i.e., siich coi;l- 
pensation is not included in the computation of base period ezrni3g.s. 

There is nothing in the record izo shcv that burincss c.ar 
attendants were of a separate craft or of any craft at a,il. Tii~cr-J is nothing 
in the February 7 Agreew~nt or the Interpfetairions thereof chich would require 
that service outside the craft is to be included in determinirg base period 

compensation due under the Agreement. 

Question and Answer MO. 9 of Section. 1, Article I, and Quksi:ion 2.r.d $.r,,qJcr 
No. 1 of Section 2 of Article IV. 



. . 

This finding 
(YW-3-V) wherein 1;~ held that 
for work outside t:le craft. 

Compensation 
attendants is not to be included in deternining beSf p-x'iod ezrr;in;s. 

Dated: Washington, D. C. 
January 7, 1970 


